Acum citești

Un cuplu realizează aceste broderii geniale cu ele...

Un cuplu realizează aceste broderii geniale cu elemente de arhitectură

Un artist nu rămâne fără inspirație nici măcar în concediu. O vorba înțeleaptă spune că unde sunt doi puterra crește, iar acest cuplu face o echipă bună când vine vorba de artă. Broderii nu goblenuri…

Broderii inedite cu elemente de arhitectură

Charles Henry și Elin Petronella formează un cuplu și o echipă bună de artiști. Aceștia călătoresc mult și adoră să lucreze cu acul și ața. Au reușit să îmbine pasiunea pentru călătorie și arta broderiei în aceste lucrări inedite. Charles și Elin transpun pe pânză cele mai inedite scene întâlnite în vacanță și au făcut din asta un scop prin care promovează arta broderiei.

Voilà! This piece inspired from the Sentier area in the 2nd arrondissement in Paris is finished and ready to move out from our appartment 🎁🎊I have completely fallen in love with this freehand #urbansketching inspired technique. It challenges me with perspective and light 💡 and how to make the stitches to capture my idea… 💕 you can find it via the link in my bio if you would like it to move to your home 🏡 . . . #embroidery #handembroidery #embroideryart #embroidered #embroiderydesign #embroideryartist #needlework #architecturelover #architectureart #fiberartist #parisianarchitecture #parisart #parisianstyle #threadpainting #fiberart #contemporaryembroidery #broderie #bordado #lekadre #petronellaart #architecturedesign #threading #canvasart #blackandwhiteart #contrasts #artistoninsta #urbansketch

A post shared by Elin Petronella (@petronella.art) on

Cu multă migală și implicit răbdare cei doi îndrăgostiți aduc în arta lor elemente de arhitectură celebre. De la clădirile colorate din Danemarca și până la casele așezate pe dealurile italiene, Charles și Elin folosesc sute de metrii de ață de toate culorile în a realiza cele mai detaliate broderii văzute până acum. Cei doi împărtășesc pasiunea pentru cusut în diverse workshop-uri și au lansat chiar și câteva PDF-uri cu modele pentru cei ce vor să înceapă să deslușească arta broderiei. Aceștia promovează acest gen de activitate pentru a fi încadrată în rândul artelor moderne. Poate că la prima vedere vei compara aceste lucrări cu goblenurile bunicii, dar la o privire mai atentă îți vei da seama că ce fac Charles și Elin este o muncă serioasă și merită un loc aparte. Tinerii artiști au dezvoltat adevărate comunități pe paginile lor de Instagram de unde am preluat aceste imagini.

Broderii realizate de Charles Henry

Broderii realizate de Elin Petronella

 

(sursa)

Vezi și alte articole din secțiunea Artă.


"Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam."

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.