Acum citești

Picturi miniaturale cu peisaje de poveste create d...

Picturi miniaturale cu peisaje de poveste create de Heidi Annalise

Se pare că încă exită o „piață” destul de mare pentru pasionații de picturi, deși era digitală acaparează din ce în ce mai mult arta în general. Pictura are în continuare locul și rolul ei, iar Heidi Annalise este o artistă ce duce tradiția mai departe și o face într-o notă foarte originală.

Picturi miniaturale cu peisaje de poveste create de Heidi Annalise

Heidi Annalise este acel tip de exemplu ce merită urmat de cei care vor să-și facă un nume în artă. Nu a absolvit universități sau școli de artă pompoase, la ea este vorba de talent și vocație. Deși nu are studii de specialitate, Heidi și-a lăsat jobul stabil și bine plătit pentru a realiza aceste picturi miniaturale inedite. La început i-a fost frică de ce s-ar putea întâmpla, dar se pare că a ales cartea câștigătoare. Artista locuiește în statul american Colorado și din acest motiv inspirația nu este niciodată departe de ea. Fiecare ieșire în natură reprezintă o nouă oportunitate, o nouă idee și așa strânge picturi la portofoliu. Heidi nu folosește camera smartphone-ului sau a aparatului de fotografiat cum am face noi, artista realizează căte un cadru miniatural ce mai departe îl împărtășește cu fanii ei de pe Instagram. Are acel mod de a expune arta: suprapune pictura exact pentru peisajul real, un mod ce până acum nu a dat greș.

Aceste picturi realizate de Heidi Annalise sunt despre bucuria vieții

Heidi Annalise se bucură de fiecare dată de talentul pe care îl deține. Este remarcabil faptul că reușește să câștige din pasiunea ei și ne bucurăm de fiecare dată când realizează aceste picturi interesante. Pasionații și iubitorii de artă îi pot admira sau chiar cumpăra lucrările de pe magazinul online Etsy.com. Dacă vrei să-i urmărești activitatea o poți face pe site-ul personal heidiannaliseart.com sau pe pagina de Instagram.

Vezi mai multe articole din categoria Artă.

(sursa)


"Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam."

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.