Acum citești

Fotograful Reuben Wu realizează aceste cadre inspi...

Fotograful Reuben Wu realizează aceste cadre inspirate din filmele SF

Fotograful Reuben Wu este pasionat de scenele SF, iar pentru acest lucru a transformat peisaje de munte în cadre desprinse de pe alte planete.

Reuben Wu este un pasionat de fotografie ce adoră să experimenteze. Nu face asta din dorința de a posta zilnic pe social media sau pentru a fi cât mai cerut la evenimente comerciale. Wu este în primul rând artist. Asta se vede cu ochiul liber din stilul pe care îl abordează. Fotograful Reuben Wu încearcă mereu să abordeze noi stiluri și să lanseze noi idei în această artă.

Fotograful Reuben Wu foloseste drona

Fotograful folosește lumina din dronă pentru cadre cu expunere prelungită

Când citești acest subtitlu îți imaginezi fotografii clasice făcute din dronă cum am mai prezentat aici pe site. Fotograful Reuben Wu utilizează drona ca detaliu important în seria sa denumită LUX NOCTIS. Wu merge în zone de munte unde ridică pe cer drone deasupra crestelor pentru a lumina peisajul. Setează camera pentru fotografii cu expunere prelungită, totul pentru un efect vizual inspirat din scene spațiale. Totul devine o joacă cu rezultate interesante.

Fotograful Reuben Wu foloseste drona

Fotograful utilizează becuri cu tehnologie led de la Fiilex, mai exact modelul AL250 light atașate de drone 3DR Solo„Fiecare cadru este planificat în detaliu, iar lumina este cea care face totul. Folosesc un traseu GPS bine pus la punct, iar lumina folosită trebuie să compună un efect dramatic inedit.” – spune fotograful Reuben Wu

Fotograful Reuben Wu foloseste drona

Fotograful Reuben Wu foloseste drona

Pentru seria fotografică LUX NOCTIS, artistul a primit recunoștință la nivel internațional prin premiul I al Fine Art Photography Awards.

(sursa)


"Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam."

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.