Acum citești

Fotografii vechi modificate într-un mod umoristic ...

Fotografii vechi modificate într-un mod umoristic de Robert Romanowicz

Te-ai întrebat vreodată ce ai putea face cu acele fotografii vechi pe care le găsești în debaraua casei părintești? Îți dăm noi, defapt artistul Robert Romanowicz o soluție inedită.

Fotografii vechi modificate într-un mod umoristic de Robert Romanowicz

Lui Robert Romanowicz îi place să se joace. Și o face într-un mod creativ. Arta sa se adresează în general copiilor. Robert este un artist vizual ce s-a născut în anul 1976 în orașul Milicz din Voievodatul Silezia de Jos al Poloniei. În prezent lucrează ca arhitect, dar are un istoric bogat în ceea ce privește mai multe stiluri artistice. Este realizator de ilustrații pentru cărțile dedicate copiilor și pe lângă asta îi place să creeze jucării pentru cei mici. Însă nu despre asta îl prezentăm astăzi. Ne-a atras atenția seria sa de fotografii vechi Found in the attic postată pe behance.com. Într-o notă extrem de amuzantă, Robert Romanowicz s-a jucat cu fotografiile de familie. Nu știm dacă intenția sa a fost să compare personajele din aceste fotografii vechi cu animalele decupate și puse peste, dar ne place să credem că da. Artistul nu ne-a lăsat nici-un indiciu, dar le luăm ca atare și respectăm „firul narativ” impus de Robert.

Un mod creativ pentru a da viață unor fotografii vechi

Robert Romanowicz se joacă foarte mult în arta pe care o realizează. S-a jucat foarte bine cu Photoshop-ul și ne-am amuzat teribil când am vizualizat cadrele. Dacă vreți să-i urmăriți activitatea lui Robert Romanowicz te invităm pe robertromanowicz.com și pe behance.net/robertromanowicz. Ne place să vedem artiști specializați în alte domenii distrânduse copios în alte direcții creative. Această serie fotografică putea fi amuzantă și dacă era făcută de un amator, dar se simte experiența din spatele editării, ceea ce o face și mai valoroasă. Sperăm ca această serie să-i inspire și pe alții și să vedem abordări pe această temă din partea celor pasionați de editare foto.

Vezi aici toate articolele noastre din categoria Fotografie.

(sursa)


"Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam."

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.