Acum citești

Timbre vechi folosite în centru acestor ilustrații...

Timbre vechi folosite în centru acestor ilustrații de Diana Sudyka

Ne plac artiștii ce inovează. Diana Sudyka folosește timbre vechi europene ca detaliu important al lucrărilor sale.

timbre vechi in ilustratii de Diana Sudyka

În zilele noastre rar mai auzim pe cineva că a trimis o scrisoare. Acum toți dăm email și parcă am pierdut din farmecul vremurilor de altădată. Îți mai aduci aminte când așteptai cu sufletul la gură să treacă poștașul pe lângă casa ta și să-ți lase o scrisoare? La acest lucru m-am gândit prima oara cănd am primit recomandarea de a scrie despre lucrările realizate de Diana Sudyka.

timbre vechi in ilustratii de Diana Sudyka

Diana trăiește în Evanston, oraș al statului american Illinois. Este pasionată de tehnica picturii pe care o folosește în ilustrații desprinse din cărțile de Povești Nemuritoare. În viața de zi cu zi și-a transformat pasiunea pentru ilustrație în afacere, realizează desene pentru cărțile specifice copiilor. Artista folosește timbre vechi și le integrează perfect in poveștile transpuse pe hârtie. Diana alege mai întâi timbrul și apoi pleacă de la imaginea imprimată pe el. Tot el dictează paleta de culori a lucrării finale. Pasiunea pentru timbre vine din copilărie, Diana a studiat tehnica tiparului adânc (tiparul adânc este o categorie a tehnicilor de stampare în care imaginea este incizată într-un suport, numit clișeu, zonele incizate reținând cerneala) folosită în trecut pentru realizarea timbrelor.

timbre vechi in ilustratii de Diana Sudyka

Vezi mai multe articole din categoria Artă.

(sursa)


"Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam."

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.