Acum citești

Personaje din Game of Thrones realizate din hârtie...

Personaje din Game of Thrones realizate din hârtie de un artist talentat

Game of Thrones este un fenomen global, iar asta îl face, pe lângă un serial de succes, un motiv de inspirație pentru artiști. Robbin Gregorio este unul dintre ei.

Să te lași inspirat de un serial cum este Game of Thrones îți poate garanta succesul ca artist. Robbin Gregorio a jucat această carte, iar acum se bucură de multe vizualizări pe internet. Robbin este un designer cu o pasiune pentru modelarea hârtiei. Îi place să „sculpteze” în hârtie orice, de la fonturi și elemente de caligrafie până la portrete detaliate. Mânuiește cu măiestrie un cutter ce seamănă cu un bisturiu, iar cu „precizie chirurgicală” aduce la viață decupaje fine de hârtie.

Wonder Woman (Justice League)

Wonder Woman (Justice League)

Arta lui Robbin se numește kirigami. Termenul de kirigami face referire la un tip de artă ce implică îndoirea hărtiei (origami) și decuparea ei. Este o tehnică artistică practicată de secole în China și Japonia. În ultima vreme Robbin Gregorio s-a axat pe creația portretelor mai multor personaje celebre, cum sunt eroii seriei Justice League și cei ai serialului Game of Thrones.

batman

Batman (Justice League)

Aquaman

Aquaman (Justice League)

Personaje din Game of Thrones „sculptate” în hârtie

Cum ultimul sezon al celebrului serial Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) produs de HBO se lasă așteptat, am decis să le facem pe plac fanilor. Acestă serie de „sculpturi” în hârtie realizată de Robbin Gregorio cuprinde 10 personaje ale serialului.

Game of Thrones din hartie

Olenna Tyrell

Sansa Stark

Cersei Lannister

Margaery Tyrell

Ser Sandor ‘The Hound’ Clegane

Samwell Tarly

Tormund Giantsbane

Jaime Lannister

Tyrion Lannister

Petyr ‘Littlefinger’ Baelish

Vezi toate articolele din categoria Artă.

(sursa)


"Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam."

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.