Acum citești

Această grădiniță va face orice copil să adore șco...

Această grădiniță va face orice copil să adore școala

Vă mai aduceți aminte de perioada petrecută la grădiniță? Se spune că perioada copilăriei nu o vom uita vreodată și așa este, cu bune sau cu rele este perioada cea mai frumoasă din viața oricui. Dar ce ați spune dacă ne-am începe cea mai frumoasă perioadă din viață în această grădiniță? Aceștia sunt unii dintre cei mai norocoși copii din lume.

GrădinițăUn concept de grădiniță inedit

Nu intrăm în polemici de genul și la noi în țară ar trebui să avem așa ceva pentru că deschidem cutia pandorei. Într-o țară ca afară se poate!

grădiniță

Sarit Shani Hay este o artistă din Israel pasionată de arhitecură, design interior și de produs. A studiat în SUA, Africa și Marea Britanie de unde s-a întors cu cele mai bune idei și poftă de muncă. Sarit a imaginat acest spațiu din dragoste pentru copii. A trebuit să umple o fostă hală unde în trecut era o piață de produse alimentare și nealimentare din Tel Aviv pentru această grădiniță. Pe o suprafață de 3000 metri pătrați sunt 6 spații mari ce găzduiesc grupe de copii între 3 și 6 ani și 3 creșe. Totul a fost gândit în cele mai amănunțite detalii pentru a aduce bucuria copiilor care vin la această grădiniță.

gradiniță

Culorile folosite și desenele din grădiniță sunt gândite să inducă copiilor plăcerea pentru consumul legumelor și fructelor. Au fost montate multe spații unde copiii să poată citi sau desena, totul pentru a promova micuților plăcerea pentru învățătură încă de la o vârstă fragedă.

gradinita

gradinita

gradinita particulara

gradinita moderna

gradinita

gradinita

(sursa)


"Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam."

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.