Acum citești

Fotografii desprinse din Inception realizate de un...

Fotografii desprinse din Inception realizate de un artist turc

Aceste fotografii ne aduc aminte de creația lui Christoper Nolan, filmul Inception. Aydın Büyüktaş nu este un nume ușor de pronunțat, dar vizionând aceste fotografii geniale s-ar putea să-l pronunți mai des.

 

Fotografii inedite realizate de turcul Aydin Büyüktaş

Aydın Büyüktaş este un mare pasionat de editare foto. S-a născut în Ankara în anul 1972. Deși a început să studieze la Bilkent University Tourism Management Department s-a retras rapid pentru că nu s-a regăsit în acest domeniu, după cum susține pe propriul site. A început să realizeze fotografii și asta l-a apropiat de Photoshop și alte programe de editare. Această pasiune i-a scos în cale dorința de a învăța mai mult și s-a perfecționat în domenii precum modelarea 3D, animația și efectele vizuale pentru film. În același timp a reluat studiile, dar de data aceasta la Mimar Sinan Fine Arts University la profilul, evident, fotografie.

fotografii de Aydin Buyuktaș

A găsit o nișă și a exploatat-o la maximum. Aydin realizează aceste cadre extraordinare cu care și-a câștigat popularitatea internațională. Și-a expus ideile artistice în foarte multe galerii din întreaga lume.

Aydin combină fotografii realizate din dronă cu cele panoramice. Fiecare cadru conține foarte multe detalii, multe fotografii surprind elemente de arhitectură sau peisaje pline de culoare. Abundența de detalii fac din cadrele lui Aydin și mai surprinzătoare și te fac să le privești la nesfârșit. Postează des pe Instagram așa că dacă ești pasionat de acest gen de artă îi poți da follow pentru și mai multă inspirație.

(sursa)


"Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam."

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.