Acum citești

Arta amuzantă a lui Tony Futura pune accent pe soc...

Arta amuzantă a lui Tony Futura pune accent pe societatea actuală

arta ui tony futura

Arta lui Tony Futura este despre societatea contemporană, dar cu mari accente pe comercial. Este un manifest îmbrăcat în haine de glumă despre cum tot ce e in vogă ne controlează viețile.

arta lui tony futura

Arta suprarealistă a lui Tony Futura

Tony Futura este un artist german ce a studiat la University of Applied Sciences Potsdam. A lucrat pentru multe branduri cum ar fi Red Bull, Coca Cola, FOX, eBay, Gruner+Jahr & Taz pentru care a creat arta vizuală din diverse campanii. Îi place să zică despre arta sa că este o joacă, dar nu infantilă, o joacă inteligentă. A ales acest tip de exprimare vizuală pentru că asta se vine. Trebuie sa fim realiști și să înțelegem că trăim vremuri în care se pune accent pe nonvaloare și asta vinde. Am avut recent un articol despre cum rețelele sociale au devenit locul unde sunt etalate nimicurile, iar știrile despre lucrurile importante și ce ne afectează în mod direct sunt respinse sau mai trist spus: „nu primesc like”.

arta lui tony futura

(sursa)


"Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam."

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.