Acum citești

Acest fotograf pictează curcubeie cu ajutorul expu...

Acest fotograf pictează curcubeie cu ajutorul expunerii prelungite

Daniel Mercadante este responsabil pentru această serie inedită prin care realizează curcubeie cu ajutorul aparatului de fotografiat. Aceste compoziții se datorează și experienței de regizor de film a lui Daniel.

curcubeie cu expunere prelungita

Acestea sunt ultimele fotografii postate de Daniel Mercadante pe contul său de Instagram. Este o serie prin care artistul combină pasiunea pentru film și arta fotografică. Daniel, împreună cu soția s-a Katina realizează scurt-metraje pentru „a celebra viața”, după cum spune site-ul său TheMercadantes.com. În 2009 a pus bazele unei asociații cinematografice denumită Everynone cu care a realizat numeroase filme premiate dintre care putem aminti Symmetry, Words, Laughs sau Losers. Pasiunea pentru a crea cadre inedite o transpune în fotografiile pe care le realizează din când în când și cu care a reușit să capete simpatia internetului.

Curcubeie cu ajutorul expunerii prelungite

Danile pictează curcubeie peste peisaje simple, sumbre, reușind astfel să le anime. Efectul vizual este inedit și parcă te-ai uita tot timpul la aceste fotografii. Daniel a păstrat misterul realizării acestor cadre, până acum nu a lăsat nici-un „making of” pentru aceată serie fotografică, deși a primit numeroase întrebări pe contul său de Instagram.

curcubeie cu expunere prelungita

curcubeie cu expunere prelungita

curcubeie cu expunere prelungita

Vezi toate articolele din categoria Fotografie.

(sursa)


"Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam."

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.